Till alla mödrar!

TACK FÖR ATT DU FINNS
- av Siv Andersson

Jag är så tacksam för
att jag fått möta dig.
För du är speciell
och värdefull för mig.

Det som gör dig unik
finns i ditt sätt att vara,
din styrka och ditt mod
och allt som du kan klara.

Den kärlek som du ger
i omtanken om andra
ger lärdom om hur vi
ska vara mot varandra.

Du är en sån person
man lätt kan hålla kär.
Så tack för att du finns
just sådan som du är.


En underbar dag!

Vädret är strålande och tvätten är klar. Roxy har fått en promenad och Engla har badat i poolen. Sorgligt att jag anser en dag som perfekt när jag gjort tvätten men det tyder väl på att man mognat! Vägrar se mig själv som "gammal". Låter dagens klipp tala för sig själv!

väntar...

Idag har vi städat lite och fått allt iordning igen. Har vart lite upponer ett tag så det var både behövligt och skönt att få det gjort.
Sitter just nu med en värmedyna på min axel för att försöka bli av med lite smärta från, något så simpelt och irriterande som, en nerv i kläm! Får se om det släpper?!?!?! några tips om det inte släpper?

Ikväll har jag första styrelsemötet. Är lite nervös men det ska nog gå bra. Dom är jätte söta som har fullförståelse för att om jag ska kunna sitta i styrelsen kommer det en extra sötnos med mig. Så Engla ska också gå på mötet.
Efter mötet ska jag ringa till Tamryn. Har inte pratat med henne på hur länge som helst.

Hoppas alla får en bra kväll!

Kram//
Malin

Planer!

Nu har jag nästan allt klart för mig hur allt ska gå ihop.

Denna vecka är helvetisk! Måndag var undantaget. Då gjorde vi inget mer än att storhandla!

Tisdag:
Upp med tuppen och åka in med ovlov:en för en framvagnsinställning som sket sig!
Jag ner till Götet vid 2 för att "dumpa" av bebbe o hund till underbara Sandra som passade medan jag var på utbildningstest nr 1.

Onsdag:
Upp med nästa tupp för att åka in med renaulten för besiktning som också lär skita sig!
13.00 borde Andreas vara på något.
15.30 ska jag var på gruppintervju (va f*n menas med detta, har aldrig hört talas om tidigare)

Torsdag:
Ingen tupp idag men mitt första officiella möte som föreningens nya Vice Ordförande! ;)

Fredag:
Barnmottagningen med E för återkontroll.
Barnklädesträff hos Maria med Sandra söt (hon gosan hamnade på en sådan träffa som inte har barn vet jag inte men om jag känner henne rätt är det för att ställa upp på Maria och för att vara världens bästa sällskap!)

Lördag:
Borde jag varit en bra kompis och åka och gratta Sofia och Peter som fyller 25 respektive 30 men det går bara inte efter en sådan vecka. Sorry :(!
Kanske kommer Sofia och Magnus hit på dagen men det återstår att se.

Söndag:
Enda lediga dagen som man alltid kan räkna med skiter sig totalt för att Andreas chef har bestämt sig för att ha öppet på Morsdag. Påminnelse!!!

Nästa vecka ska vi inte prata om och inte någon dag fram till midsommar. I korta drag har vi/jag åtminstone en sak varje dag! Usch vill inte ens tänka på vad bensinkostnaden kommer att ligga på denna månad!

Dagen har endock varit väldigt trevlig. Vi fick fixat sand till E´s sandlåda och jag fick träffa Sandra och henne familj som hjälpte henne hjälpa mig!
Och det var bara dåligt väder när jag satt i bilen!

Förresten!
Jag hade jätte trevlig i Katrineholm som jag spenderade förra vecka i. Även torsdagen i stugan var underbart skön och kajpsoppan var det bästa på länge!

Godnatt!

//Malin

Framme

Nu är vi framme i Katrineholm. Så skönt att vara tillbaka. Ska kanske hinna med en tur till Nypan i veckan och på torsdag bär det av hemåt men först ska vi ha lite kalas och mys.
 

Aj!

Nu har jag gått med tandvärk sen i måndags. Det vart värre på onsdagen och på torsdag hade jag en akuttid hos en privat tandläkare i Alingsås. Utan resultat kom jag hem på torsdags morgonen med nästan värre smärta än jag hade innan. Genomled på detta sätt hela dagen med kalas och årsstämmor. Förövrigt läser du i denna stund den nya vice ordförandes blogg för brf vi...
Vaknade i natt kl 03.08 med en så extrem tandvärk att jag inte kunde sova. Lite själv medicinering och en bommulstuss senare har jag kommit ner till en nivå som är hanterbar och kan nu försöka somna om. Nu är kl. 04.15.
Ett stort tack till min älskling som nu på fredagsmorgonen fixade en tid till folktandvården för att få detta h**vete löst!

Vi får se vad som händer. Imorn drar framhjulen mot Katrineholm om allt går som planerat!

Dagen till ära så är det Sofia dagen

Förresten...

...så har sommaren kommit!

 

Ingen bio... Inget besök... Ingen el!

Det vart ingen bio i lördags men det vart en trevlig utgång istället! Sandras kompis Niclas hade inflyttnigsfest som vi gick på.Det var riktigt kul att träffa människor igen som man inte sett på flera år. Kvällens citat var helt klara:
1. Du känner nog inte igen mig för jag har gått igenom en pubertet!
2. Så när du inte är hemma... har du Englavakt då? (istället för barn vakt)

På söndagen skulle Sofia och Magnus kommit på besök men det fick vi hoppa över... Alicia var jätte trött efter en heldag på utställningen. Det kommer fler tillfällen!

Vid fyra blev det istället en tur till Alingsås för att fira våra stolta guld-hjältar. AHK! Det var en riktig torgfest. Tror de hade räknat till ungefär 20 000 människor. Så kul.

   


Söndagskvällen bjöd även på kaos i form av ingen el.
Vi hade precis planterat rabarber plantan och Andreas satt och hade börjat olja sandlådan när det blev svart! Fick ingen som helst rätsida på det under kvällen och natten men började så smått misstänka att det var pannans jordfelsbrytare som spökade men shi-natta. Det är jordfelsbrytaren till huset som felet antaglingen ligger på.

Kvällens planer

Detta är vad jag och Sandra söt har planerat ikväll. Verkar skit rolig och det är lite ögongodis också!
Recensioner kommer imorgon.
Önska mig en trevligkväll!


En grå dag ger gråa tankar!

Allmänt uttråkad idag... rent slut faktiskt. Engla sitter på golvet bredvid mig och sliter sönder papper och plast... ett öga på henne och ett på datorn. Jag vet at man ska ta bort plast men det är det enda hon aldrig stoppar i munnen för då prasslar det inte och det är det hon verkar vara ute efter.

Skulle planterat en rabarberbuske nu i vecka men det blir inte tillräckligt bra väder för det så den stackars plantan står på verandan och mår lite visset. Den stackars tvätten hänger fortfarande ute i regnet. Den vart blöt natten till igår och den timman som som kom under gårdagseftermiddagen var inte riktigt tillräcklig för att den skulle hinna torka. Funderar skarpt på att ta in den och hänga den här inne istället. Bara tanken på att bära in säkert 15 kilo blöt tvätt känns inte speciellt lockande.
Ska i alla fall dra på mig regnkläderna jag fick av min älskling i födelsedagspresent och gå ut med Roxy lite senare. kanske bir jag så hurtig av en blöt promenad att jag behåller regnkläderna på och gräver upp det lilla landet vi har tänkt att göra på baksidan.

Sitter fortfarande med filmerna men nu har programmet hängt sig så just nu kommer jag inte direkt framåt. Satt just med filmen ffrån Tamryns tal som hon hade som avslutningsprojekt innan hon åkte hem. Vart så sugen på att prata med henne så jag ringde men fick inget svar. Tror att hon är i frankrike eller nåt... har för mig att det var något de skulle göra här i maj. Har inte pratat med henne sen hon åkte hem till Sydafrika i februari.

Igår natt när jag satt och väntade på Andreas, som förövrigt fick komma hem till en sovandes Malin, kollade jag på biljetter till Beyoncés och brittans konserter. Lite saftigt för min plånbok även med de sämsta platserna.
Är så grymt sugen på att göra något med Andreas men han vill ju inte gå på nåt sånt. Sofia och Magnus ska på Gessle idag. Det hade passat oss också men vi har ju inte direkt tid. Det blir så när man jobbar 6 kvällar i veckan.
Vi funderar dock på att åka till stugan nå helg. Skönt om man kunde byta miljö lite.

På söndag är tanken att Sofia, Alicia, Magnus och då nyutställda Eye ska komma på besök och äta lite. Det ska bli roligt att ha er här! Hoppas att Eye´s utställning går bra men om jag minns rätt så brukar det gå bra för den lilla skruttan.

Vet verkligen inte vad jag ska göra nu. Jag bara sitter här. Inte ens Engla vill göra något med mig. Hon tycker om att få upptäcka saker och undersöka för sig själv. Känns som en udda egenskap i ett annars så socialt barn men det är väl bra att hon känner att hon kan vara själv!

Kanske ska jag åka till biblioteket?!?!?!

Igår!

Igår tog jag och familjen "en sväng" till uddevalla.Det var inte världens bästa väder men det var desto bättre sällskap. Vi var ytterst stolta över det faktum att vi hittade hem till familjen "Blandat" alldeles själva. Efter en lite rundtur runt huset, Sofia, kom vi upp i lägenheten. Det var en väldigt snygg lägenhet. Litensom det ska vara om man har bott ensam men som sagt riktigt snygg. Speciellt köksluckorna (se bilden) *skrattar*!
Tjejerna var så söta men hund tjejerna var inte riktigt lika söta igår. Det var väldigt liv på tillställningenmen det är inte lätt när man löper, Eye :(!
Eye fick stanna i lugn o ro hema och Roxy följde med oss på promenad till willy´s. Där inhandlades lite smått och gott för att senare tillaga en pasta bolognese. Andreas och Magnus hade jätte kul i köket.

   
 


När vi åkte hem såg det inte allt för ljust ut men jag fick en del gjort här hemma i alla fall. tack o lov så hade tvätten klarat sig. med denna himmel såvar jag orolig att den skulle fastna i regn för andra gången. Men den hann torka och jag fick ner den så den inte skulle bli blöt på natten till idag.


Filmer

Idag är det film fix som gäller. Har så otroligt många band som ligger och skräpar så nu ska de in på datorn. Skönt att få rensa lite i hyllorna och få fram några nya band att spela in film på.

Var inte riktigt nöjd med att min sida igår blev nästan en kopia av min kompis, Sofias, blogg. så nu utgick jag lite mer från headern istället. Känns som att det blev bättre!

Nu ska jag fortsätta med mina filmer och sen ska jag göra i ordning för ikväll när E´s mormor och morfar och "tant" Sandra kommer för att gratta på den riktiga dagen!

//M

Hjälp!

Imorgon fyller min lilla ängel 1 år!

Vet inte vart tiden tog vägen... det gör väl ingen förälder men det känns extremt. Så mycket nya trevliga händelser och personer man har hunit med under ETT år.
Är så glad för de vi har träffat:
Aida och Benji benoida.blogspot.com
Sofia och Nova
Lena och Maggie
Johanna och Elsa
Alla sötnosar på öppna förskolan.

Vi har hunnit med en del under ditt första år också:
Vi har vart i Danmark
och stugan har fått sig ett besök
några turer till farmor o farfar har vi gjort
och vi har lärt oss gå!

Något som alla hinner med under ett första år är alla högtider som har varit så trevliga. Allt har varit så harmoniskt och underbart bara för att du fanns med. 


Midsommar hoppas jag på bättring denna vändan... du sov ju hela dagen! I år åker du på att dansa med någon av följande;

Mamma eller pappa,

Mormor eller morfar,

Farmor eller farfar,

Farbror Niclas eller "tant Melissa"

Farbror Johannes är i Americat detta år så honom ser vi inte röken av L


Julen var ett av det bästa tillfällena - Mamma o Pappa fick kolla på kalles jul utan att skämmas för att vi var för gamla... vi höll ju dig sällskap ;)


Påsk och paketjakt tyckte du var jätte kul. Papper prasslar ju så härligt, det var ju ett påskpaket i år inte ett påsk ägg.


Ettårs dagen är firad med alla nära o kära i lördags men litet kalas ska vi ha på den rätta dagen. Mormor och Morfar kommer upp och förhoppningsvis Sandra som var i fjällen i helgen.


  


"E" passar på att tacka för alla fina presenter som hon fick. Väldigt bra presenter var det! Mycket bättre än de få förslagen hennes mamma o pappa hade fnulat ut åt henne.


//M


Fy!

...nu var det gjort!

Blogga bättre!


RSS 2.0