Lite besviken...

Igår valde jag och familjen att inte åka med min mor och far till Tylösand för att hälsa på min farbror med familj. Kände inte att 20 mil för att sitta i dåligt väder i en husvagn var riktigt värt det sista dagen på semestern. Tur var väl det på grund av att min fina tandvärk blommade upp igår igen. Det blev ett akutbesök till tandläkaren kl 15 för att lösa det tillfälligt... IGEN! TAck o lov behövde vi inte betala för att det föll in i förarbetet för rotbehandlingen som jag ska på i september.
Det som jag blev mäkta besviken på var att mina föräldrar valde att ta en sväng förbi Gekås utan mig... Jag har pratat om att åka dit hur länge som helst nu men inte då. Usch på er!
Får ta med mig Sandra söt eller nån snart istället för Andreas lär jag inte få med mig!

Lite bra nyheter nu då!
Pallen är klar.
Det har den varit i några dagar nu med jag har fotat den så nu ska ni få se på min "undersköna" skapelse.

Riktigt nöjd faktiskt.

Hoppas att ni har lite sol i hjärta och själ trots osoligt väder!

//
Malin

Trevliga dagar!

Några trevliga dagar är allt man behöver ibland för att hitta nya krafter. Vi har haft nästan ter veckor med trevliga dagar nu och det var underbara Chris och Jonna som gladde oss med ett besök.
Det var två intensivt roliga dygn med roliga händelser och mycket skratt. Tack för att ni är så härliga att ha och göra med.
Lite bilder från dagarna kommer här.
Christine var lite trött efter en lång dag på golfbanan och mycket bil åkande.

 
Men det var inte John som "juckade" loss på wii spel!
En båt tur hanns med dock inte speciellt lyckad i avseendet fiske och bad. Men det var tydligen en skön stund på sjön. Jag själv befann mig på netonnet lagret och införskaffade mig ÄNTLIGEN en ny mobil. Älsklingen fick en symbolisk han med men ska åka tillbaka och välja en egen.

Sista kvällen blev vi bjudna på middag av nämnda sällskpet på restaurang Bamboo i Göteborg. Väldigt god mat. Lite sämre service än vad man skulle vilja ha. Och ett otroligt roligt minne att bevara. Tack igen för ert underbara besök!

Bra slut!

Dagen fick i alla fall ett bra slut trots magont.

Denna juvel fick avrunda dygnet. En av de bästa filmer jag vet... finns inte ett läge eller sällskap som denna film inte passar!Godnatt gott folk!
//
Malin

Illa för magen.

Idag har vi bara slappat...
Som till exempel; när vi "städade" hade vi ilm på i bakgrunden. När vi åt lunch hade vi film på i bakgrunden.
Det regnar små blöta åsnor ute och det är jag förbenat trött på nu. Vill ju ha bra sista dagarna på semester. Men men, det blir väl bättre nästa år kanske?!?!?!
Till råge på allt slappande var jag hastigt och lustigt tvungen att in ta liggande läge. Fick i mig nåt jag itne tål till lunch. Inte jätte kul. Illa för magen som mår värst!
Pallen är nästan klar nu. Ett sista lager att måla på så ska ni få se den sen.

Kanske skriver mer ikväll men inte nu. Är lite jobbigt att sitta upp :(

Aj aj och oj oj i magen!
//
Malin

Sommaren!

Vi började vår sommar med att fira midsommar på Olssonska Pensionatet. Dett yttrest trevlig dag må jag säga! Niclas ooch Melissa var dock i Stockholm och Johannes var i New York. Lite ringdans och fika fick vi på Djulö och sen blev det sill middag hemma.


Väl tillbaka i Göteborg tog vi oss på en tur till Vrångö i Göteborgs södra skärgård för en dag med mys och härligt väder tillsammans med mormor & morfar och Maggan & Claes.Jag åkte upp på en tidig semester till Katrineholm för att hålla Johannes sällskap medan Torbjörn och anki var på semester på Cypern. Resultatet var en vecka utan pappa Andreas och ett väldigt kärt återseende när han väl anslöt sig.


Det var en LÅNG vistelse hos Olssons denna sommar, väldigt välbehövligt. Många mysiga dagar blev det. En natt var anonyma personer ute på en icke nämnd golfbana i en okänd stad som vi dagen efter satt och putsade. Bilden är enligt mig väldigt missvisande för det var inte enbart denna tvättning som krävdes. Nä varenda boll fick vi skrubba med svamp och medel en och en. 400 stycken!


Bad i famors och farfars pool var ju givet så det fick man stå ut med vare sig man ville eller inte... Jag ville men inte Engla och pappa Andreas har tydligen utvecklad en badkrukegen som vi inte visste att han hade. Några dopp blev det ändå. Plus att vi fick bilarna fixade av farfar.


Sen var det dags för en dag på Bränntorp för att plocka kantareller med Andreas gammelmorfar. Vi fick följa med när Niclas, Melissa, Izzy och "morfar" stampade runt i skogen och försökte hitta kantareller där det redan hade sprungit vildsvin och bökat. Engla var helnöjd i den nya bärstolen som vi införskaffat och blev då och då matad med blåbär.
Lite bilkörnigsträning hann pappa Andreas med också!


Sista dagarna på "borta"semestern spenderade vi i Kristinehamn hos Andreas farmor. Världens bästa ställe att få vara på. 50-50 på fint och ofint väder men lika bra för det. Sista kvällen passade jag och Andreas på att baka en försvenskad tiramisu-tårta. Vart riktigt bra faktiskt! (recept kommer)


Väl hemma i Alingsås (onsdagen den 22:a) igen var första dagen självskriven till ett Göteborgsbesök... Dock ett sådant utan fungerande kamera. Ni får ta mitt ord på att mormor och morfar var glada att se oss igen. Och när vi hade finbesök i form av Farbror Tim fick vi ta en barnledig stund i City.

Full rulle älskar vi ju så varför ta det lugnt när man kommit hem. Ackerman kom på torsdagen (23:e). Redo för lite hemmapyssel vi behövde hjälp med. Fredagen tedde sig så att vi inte blev 4 personer till middag utan 8 glada själar. Sandra och Peter, Lena, Willy och sötaste Maggie gjorde oss sällskap på en väldigt utdragen men god grillning.


Nu är jag nästan framme till idag...
Igår var Sofia och Magnus här på besök med underbara lilla Alicia. Efter en fika hemma hos oss tog vi ostt till alingsås för världens sämsta lunch. Gott folk härmed utfärdar jag en varning för den dåliga mat och service som de håller sig med på Surf n´ Turf i Alingsås. Vi uttryckte vårt missnöje och drog oss till Triumph Glasseria som vi fått i vår lilla stad. Mycket bättre. Middag på kvällen blev Ackermans goda lax med potatis och romsås.


IDAG!!! (jag vet att du tänker ÄNTLIGEN men du behöver inte läsa allt!)
Vi har fått gjort allt hemmapyssel som vi skulle haft 5 dagar på oss att göra. Men nu är det nästan klart! Förrådet är färdigbyggt, pallen är sågad, sandpapprad och målad med bonus på att gamla hyllan i förrådet blev oljad och ställd som ute hylla på verandan. Sen var Ackerman så snäll att han bytte gamla armaturen i köket mot den nya som vi fått. Lägger upp bilder på detta när ALLT är HELT klart....


Hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag har haft. På fredag börjar Andreas jobba, 10 augusti har vi inskolning för Engla och Jag börjar min skola den 31/8.

Sol i hjärta och själ!
//
Malin

My life so far!

Det har gått ett tag nu!

Det har inte hänt mer än vanligt men lite nya grejor har kommit upp på tavlan! Jag har kommit in på en utbildning till tandsköterska. Det bästa besked på länge!
Andreas har fått förkortad semester. Inte lika roligt.
Jag har spenderat mycket tid hemma och inte gjort något alls. Men det var nog precis vad jag behövde. Engla göra alla typer av framsteg hela tiden. Allt från att börja med små ord till att "sjunga" imse vimse spindel med rörelserna. Mamma är stolt!
Jag har haft mitt körkort i över ett år! Bara ett års prövotid kvar.
Vi har reparerat bilarna och de klarade besiktningen båda två... med alla kostnader det innebar. Men nu rullar de förhoppningsvis ett år till. Jag har varit arg och ledsen. Glad och munter. Dyster och deppig. Lycklig och pigg.
Men det viktigaste jag har varit med om denna tiden är ... ... ..... ...!

Somriga kramar med sol i hjärta och själ!
//
Malin

RSS 2.0