Gråa dagar!

I dag hade jag en "bright moment"!

När vi skulle äta lunch började Andreas prata om middag och då insåg jag att det faktiskt är söndag. Våran dag tillsammans. Nu låter det ju som att jag är världens mest korkade person... klart att jag visste att det var söndag men jag kopplade inte ihop att jag skulle få vara med min älskling hela dagen.

Nu ska jag ägna mig åt min famlij resten av dagen!

Hoppas alla andra mår lika bra som jag!

//M

Utmanad!

Jag har blivit utmanad!

Här är reglerna:
- Gå in i mappen mina bilder.
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanadeJag två dagar efter vår förlovning ute på Öija Gård för att fira släkten där!


Folk jag vill utmana:

Tilla: http://tillat.blogg.se
Alexandra: http://asomialexandra.blogspot.com
Aida: http://benoida.blogspot.com
Malin: http://malinfrida.blogg.se
Tanterna: http://mus-tage.blogspot.com
Madde: http://madeleineb.blogg.se/

Kärringar!

I veckan så var det dags för kärringarna igen. Nu var det ett besök till bibblan för lite info om barn böcker och sen en fika. Att hitta tid till att ses allihop är inte det lättaste med 4 stycken viljestarka ladies i släptåg.


       
Mysigaste dagen på länge!

      


Stora dagar!

Idag var det åka av igen! På "morgonen" kl 11.30 åkte vi till Göteborg och min mor o far för att senare dra vidare till båtmässan. Innan mässan han Engla bryta sig in i alla "barnsäkrade" utrymmen som hennes mormor o morfar har fixat!Efter X antal varv i Y antal timmar tröttnade mamma o jag och utsatte Engla för diverse experiment... lugna! Vad fixar hon nu... typ. Som t.ex. så kan hon nu för tiden sitta på axlarna (inte sina egna!) utan att man håller i hennes händer!


Istället väljer hon att hålla i håret på "hästen"!

På kvällen hade vi mys hemma hos mina föräldrar. Lite inlagda delikatesser och prat var det bästa på hela dagen... för mina fötter fick vila! Nee... det bästa med dagen var min nya softshell-jacka

shopp o hej... leverpastej!
//En förvånansvärt glad Malin

Alicia!

I onsdags var vi och hälsade på Sofia och Alicia! Alicia har blivit så stor nu så jag hinner inte med... Det är en helt annan sak med Engla för henne ser jag ju varje dag så framstegen blir inte lika tydliga! Om hon börjar gå märker jag det ju men om hon vuxit tre cm det ser jag inte!

Dagens höjdare: Startade bilen som redan var startad!Sötnosarna på mysfiltenRSS 2.0