Tisdagar....

Jag vet inte varför jag tycker så illa om tisdagar! Det är en onödig dag för veckan har börjat men inte kommit någon vart så man är i ett mellan land som är oerhört otillfredsställande! Men om inte tisdagen fanns skulle någon annan dag vara helt onödig. usch!

Ska jobba imorn igen...

Vill åka till Göteborg och shoppa... ögonshoppa för min del men ändå! Komma ut ett tag och njuta av de sista månaden av mammaledighet som jag har kvar... verkar ju inte bli så mycket med det i denna takten!

Måndags mys!

Idag vart jag uppringd för att jobba. Var på jobbet mellan 9.30 och 13.30 så jätte jobbigt (haha!) var det inte. När jag var på väg hem fick jag ett sms av mysis lena som undrade om jag ville fika... JJAAA!!!

Kladdkaka .. på en måndag... man tackar! (tänk Johan Glans)


De tre små damerna roade sig drottninglikt och var så söta!


                     
                                

Tack för en jätte mysig eftermiddag! Kaffet var välbehövligt!

Prat!

Jag känner att jag pratar alldeles för mycket med mig själv och alldeles för lite med mina vänner... ska bli ändring på det!

Dagens inlägg är gästbloggat!

Min damer och jag bloggar nu även i grupp... glada för besök!


Utmärkelse!

Jag har fått en utmärkelse för att jag har en underbar mamma-blogg
Tack så jätte mycket Sofia för den fina utmärkelsen.

Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Dom mammabloggar jag vill ge en utmärkelse till är

Sofia - Mamma till Alicia
Aida - Mamma till Benjamin

Söndag!

The mamas och the papas var här idag och åt paj och passade Engla en stund. Vi skulle fixa med det sista i hennes rum och få bort julsakerna...
Allt är nu borta! Så skönt att få gå tillbaka till vardagen igen. All återvinning vart sorterade så nu har vi ett förråd igen.
När allt detta var klart fick jag det bästa samtal jag fått på länge! Tamryn!
Hon kommer till Sverige igen! Kan knappt bärga mig!


Fredag!

I fredags var jag hos mor o far. Vi har ju ingen skrivare så när något ska skrivas ut måste jag ta med till annan location! Denna gång var det anmälningsblanketterna till Englas förskola och vem hittade de ny printade papprena om inte den lilla damen!
Funderade i 2 sekunder om det var giftigt men bestämde mig snart för att det bara såg roligt ut!
Döm själva!

Underbara januari kvällar!

Idag har Sandra varit här! Min söt är så rar man kan vara och vi har det alltid så trevligt! En härlig promenad som blev kortare än väntat men ändå och sen film med god mat... pizza! Det är bara lördag en gång i veckan!

Tack för att du finns, söt!Sandra med min lilla tryffelgroda på dopet!

The Call - Regina Spektor

För att jag kollade på filmen och älskar låten!


Cappuchino och tröttismys

Var med Aida på Ljungbergs(?) och drack en väldigt svag cappuchino. Benji har växt så mycket och är så söt! Vill äta upp honom...

Senare på kvällen kollade hela familjen på Narnia - Prins Caspian. Så här söta är vi när vi ser på film!Träffpunkt!

Ska snart åka in till Alingsås och träffa Aida och Benjamin för första gången på jätte länge!


Ska bli roligt att se hur stor en lille mannen har blivit!


Så sött!!!

Detta är ett klassikst mamma syndrom!
Ber om ursäkt i förväg... *ler*
Aifos - sofiA

Idag var det en bra dag. var och hälsade på Sofia och Alicia idag på eftermiddagen. Vi pratade om gamla minnen, som fula pälsar (internt), och om lite andra mysiga saker.

Special congratz to Tamz who turn 21 today!!!

Vart så glad när jag åkte till götet och Vanessa ringde! Det var ett tag sen men jag tror att jag övertalat damen till ett besök i skogen!

Engla har fått en tand till... (kanske jag skrev igår) och sover jätte dåligt pga detta. Det gör ont i mig när hon har så ont och för att jag inte får sova;)!

Min älskling kom just hem. Ska ta lite glass och mysa med honom men först måste jag äta nåt annars dör jag under natten... av undernäring?!?!?!? Omöjligt!

Engla!

EN DOTTER

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.
Grått hurra!

Hela dagen har varit grå men med det dåliga vädret så hittade jag kraft och lust att lära mig mer om att fixa bloggen... efter en j*vla massa trix gick det som jag ville!!!!

YES!

En halv dag avklarad!

Varit den värsta natten i Englas liv! Inte ens koliken var såhär jobbig. Vaknade varje halvtimma och skrek lagom för att mamma o pappa skulle veta att hon levde inne i sitt rum och sen vid 2 var vi tvugna att ta upp henne och ha henne i vår säng. Andreas fick sova ganska ok men LÅNGT ifrån bra och jag sov inte alls... jo jag fick 2 timmar i morse när Andreas tog henne ett tag.

Trodde att vi skulle till bvc kl 9 men det var inte förrän 11 så det var ju skönt. Allt gick bra och den lilla damen har svullat till sig! 9 kilo!

Nu ska Andreas snart åka till jobbet och slita för inkomsterna... verkar dock som att det blir en kort dag.

I lördags var vi på badhuset i Lerum och badade för första gången. Den lilla badringen som Engla fick i julklapp var jätte bra.
 

Efter badet åkte vi till gbg och träffade Christine och John för att gå på bio. Slutade med att vi fick biljetter till en film vi inte visste vad det var bara för att det var den enda som vi kunde sitta tillsammans på. "The Spirit". Sämsta film jag nånsin sett... Värre än "Sin City" som jag tyckte var dålig innan jag såg denna. Positivt med denna film var väl att jag kommer uppskatta filmer på ett helt annat sätt i fortsättningen.
Efter bion hamnade vi på Björns Borg och åt lite god plockmat och drack gott vin. Skönt att vara barn fri ibland!

I söndags var Andreas föräldrar, mina föräldrar min farmor och farfar och Sandra här och grattade honom på hans 21 år dag. det var litet och lagom. Efter att alla åkt hem satt jag och Sandra och sorterade kort jag framkallat och satt in dem i album medans vi kollade på "Wimbeldon".

Allt som allt var helgen riktigt bra. 

Oj oj oj...!

Det var bara skamligt hur otroligt seg man kan vara. Har inte alls varit duktig på det här!

Tack o lov så har ju inte så mycket hänt i mitt liv! (Englas framsteg är oändliga så det går vi inte in på nu!)
- Köpt bil!
- Engla blivit större (big chocker där)
- Är fortfarande mamma ledig...
- Men jobbade en månad för att få extra pengar till jul!
- Haft Speciellt besök på Lucia.

Tror säkert att mitt liv inte är så tråkigt som det ser ut men just nu verkar det inte bättre.

Idag  har vi i alla fall vart hos mor och far och ätit coh köpt ny dator... den är helt underbar! Fick även med en del av julklapparna hem som mamma och pappa fick med sig hem i brist på plats i vår bil.

Imorgon ska vi på fika med min farmor och kanske farfar med. Ska bli mysigt!

RSS 2.0