Mysig dag i götet

I söndags var vi på besök i Göteborg.
Efter en ganska lugn morgon tog sig far och Andreas till Säve(?) för en flygshow och jag och mor åkte in till hagastan för att kolla på "kläder". I en super mysig butik som hette HagaHem nånting så hittades det dels en söt nallabjörn till Engla och jag fick mig 12 stycken underbara sidedish skålar. Tack mamma/mormor! Gick gatan upp och ner och lyckades även ta oss in på mammas gård där hon växte upp. Har sett det utifrån gatan förut men inte mer än så.
Tog oss en stund att sitta ner och ta en fika medan vi väntade på herrarnas ankomst.När vi fikat klart tog vi en promenad till i hopp om att Engla skulle få sova en stund innan dagens färd fortsatte. Lagom till att far och Andreas kom fram till vår destination hade Engla fårr sova i alla fall 40 minuter vilket visar på att vi fick oss en mysig längre promenad men... inte var vi klara där!Engla vaknade när vi kom till bilen för att möta herrarna så vi packade in oss i bilen och vad gör jag... backar rakt in i bilen bakom... Det blev inte en skråma på verken min eller den andra bilen men det kändes i maggropen när man kände att det tog stopp.
Bilturen tog oss till Slottsskogen och barnens zoo! Lite mer promenad och väldig tur med vädret fick vi.           

      
 

          

        

När vi packat in i bilen, satt oss och startat våra bilar kom regnet! Kunde inte varit mer vältajmat!
Tog en tur till Torslanda för att hämta Sandra söt som hjälpte mig att färga håret. Tack gumman... börjar vänja mig faktiskt ;)!

Deta var lite från helgen som var... Denna helgen ska vi ju ha lite fest hemma så vi får se vad som dyker upp efter den.

Regn ute, regn inne
Sol i hjärta, sol i sinne
//
Malin


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

"Sol i sinne, brun inne"http://www.youtube.com/watch?v=MmjyRewqMRs

6:19

2009-09-04 @ 17:28:16
Postat av: Bjorn H

Fina bilder! :)

2009-09-04 @ 18:17:28
Postat av: Sandra!

Så himla trevlig kväll med alla!

Får vi göra om snart tycker jag!Kramar

2009-09-07 @ 14:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0